PVC i ALU stolarija

Euro-Profil proizvodi s potpisom  proizvode se od visoko kvalitetnog PVC profila njemačkog proizvođača "GEALAN"  A-klase.

GEALAN sustavi profila odgovaraju svim arhitektonskim zahtjevima o kvaliteti, dizajnu, funkcionalnosti, stabilnosti, laganom održavanju, dugotrajnosti i ekološki su pogodni.

Izuzetno je važno obratiti pozornost na činjenicu da su naši prozori standardno izrađeni od  šesterokomornih profila, kojima je toplinska i zvučna izolacija na zavidnoj razini a svojim zaobljenim izgledom su elegantniji i ljepši.

Euro-profil proizvodi s potpisom, osim u bijeloj boji, ovisno o vašem ukusu i stilu građenja mogu biti i raznim bojama Gealan acrylcolor profila, koji se odlikuju izuzetnom postojanošću boje i vrlo visokom otpornošću na ogrebotine i sve vremenske uvjete, te Gealan drvodekor profila koje laik nije u stanju prepoznati da li se radi o prozoru izrađenom iz drveta ili PVC profila trajno obloženih drvodekor folijom.

U ponudi imamo i drvo-ALU profile - kombinaciju drveta zaštićenog aluminijskim profilom koji se savršeno nadopunjuju. Tradicionalnost s jedne, a modernost s druge strane ostavit će Vas bez daha.